Recenze

Souhrn recenzí produktu Trenažéry inCondi:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB30m II

Jsem moc spokojena ,vyhovuje my ovládání zátěže manuálně kolečkem,má opravdu tichý chod ideální do domácnosti ,líbý se my velice i dizainově,vyhovuje i mému 10letému sinovi,myle nás překvapil za mě lze jen doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.08.2018)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB30m

Výborná věc, když chce člověk něco udělat pro své tělo. Přes zimu mohu jezdit na kole doma, v létě potom venku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.10.2016)

ani v zimě nemusím chodit do mrazu, abych měla pohyb

možná tím zlenivím


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB30m

Rotoped zatím používám krátce, splnil očekávání. Vybírala jsem zejména podle rozměrů, aby nezabíral moc místa. 24 hodin po objednání jsem jej už vyzkoušela. Montáž trvala chvilku, provedla jsm ji sama, přiložený návod byl srozumitelný. Propojení s aplikací FIT HI WAY přes bluetooth funguje bez problémů.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.01.2018)


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET600i

Jsme spokojeni a těšíme se, že nám trenažer bude dobře sloužit, jako ostatní výrobky od InSPORTline

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2015)

- pěkný vzhled - tichý chod - máme trenažer v provozu teprve dva dny, tak hodnotím zatím jen výše uvedené, ale nadšená je celá rodina

- zatím nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Chůze na běžícím pásu je ideální volbou pro hubnutí, zpevnění těla, zlepšení nejen kloubních a srdečních problémů, ale i nálady. Jsem starší ročník, mám velké obtíže s bederní páteří a "normální" chůze mi dovoluje bezbolestný pohyb na max.200 metrů. Díky madlům na přístroji se mohu při chůzi pevně opírat, otevřu okno, pustím si písničky a jdu - úžasný! Jako běžný lenoch se na svoji dvacetiminutovou procházku těším každý den a vyrážím ráno a večer :-) Daleko lepší než "škobrtat" o trekingové hole (důchodci). Tahle investice opravdu stojí za to!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.10.2017)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Jednoduché ovládání, parádní inCondi technologie propojení s tabletem a publikování výsledků na fb,pohodlné sedadlo, plynulá zátěž .. je prostě parádní! Jsem nadšená!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2016)

Jednoduché ovládání, parádní inCondi technologie propojení s tabletem a publikování výsledků na fb,pohodlné sedadlo, plynulá zátěž .. je prostě parádní! Jsem nadšená!

Na nic jsem zatím nepřišla, snad jen to, že musím šlapat opravdu já :-)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i II

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.05.2019)

už na první pohled velmi dobře zkonstruovaný rotoped nezabírá ani kousek místa zbytečně velmi snadno se dá přesunovat dle potřeby po pokoji pohodlný pro vyšší i menší postavu přes svou nízkou hmotnost velmi robustní a pevný jednoduché nastavování a ovládání displeje naprosto tichý chod


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET500i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.01.2019)

zatím super

I když trenažér má kolečka na přemístění, sama ho neuzvednu a nepřemístím. a nejsou tam ani žádné úchyty za které bych to zvedla. Z toho jsem velmi zklamaná. Jinak hodnotím výrobek kladně a jsem velmi spokojená.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET500i

Jenom chci podotknout, že video trenér je pro ne sportovce, jako jsme my s manželkou, ve věku přes 50 let, dosti tvrdý. Začínat zahřívacím tréninkem a to hned 30 minutami, jak se uvádí ve videu, by byla naše smrt. Stačili mě 2 minuty tréninku bez zátěže a měl jsem dost. Škoda, že se nepamatuje s tréninkem také pro starší lidi. Chtěl bych vidět netrénovaného člověka, který by v 57 letech přišel k trenažeru a vydržel na něm šlapat 30 minut.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2016)

Jsme spokojeni.

Zatím nic.


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET30m

Po měsíci používání spokojenost. Není vhodný pro větší osoby. Mně - 160cm/60kg - menší rozměry vyhovují. Možnost připojení tabletu a tréninkové programy nepoužívám, nemohu tedy posoudit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.03.2018)

malý, vhodný do malého bytu příjemná cena

sem tam si vrzne - spíše krycí plasty


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Obchod a produkt mohu s klidným svědomím doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2016)

Na první pohled velice líbivý produkt, elektronické ovládání zátěže na ovládacím panelu, nebo pomocí aplikace na mobilu či tabletu,12 pevných profilů pro zátěž + jeden program v manuálním režimu na prakticky neomezené nastavení profilu zátěže, vcelku i přijatelná cena, rychlé jednání obchodu+dodání......

Zatím jsem neobjevil zápory.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Není potřeba se rozepisovat , prostě výborná volba pro trénink celé rodiny. Je to zvláštní, ale oproti mechanickým strojům je jízda na tomto zábava.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2016)

- konstrukce - ovládání - hlučnost - funkce

musí se i na tomto přístroji šlapat :-))


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET600i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.03.2018)

Velmi odolný stroj Jednoduchost složení díky velmi přehlednému návodu Velmi tichý chod Super nastavení zátěžových programů Návod ke cvičení na webu

Cenově vysoko, ale při kvalitě provedení se není čemu divit


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Produkt se jeví jako zajímavý. Obsluha ostravské pobočky ochotně osobně vyřešila problém s dopravou. (PPL a DHL nebyli schopni vyřešit garantovanou dobu transportu)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.01.2020)

robustní, výkonný intuitivní ovládání wi-fi konektivita prohlížení videí hudba - možnost poslechu mp3 z ext. zdroje (USB disk) zatím zkoušeno v režimu: Chůze (6km/hod) čistý zvuk z reproduktorů

nepřesný návod, chybí vysvětlení položek dle manuálu nelze nastavit další uživatel App. FitShow často "padá" - není to chyba pásu


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Kúpila by som ho znova, pre mňa je ideálny, nepotrebujem nadupané funkcie, ale kvalitný bežecký pas- ODPORÚČAM.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.03.2018)

Tichý, dobre odpružený, veľká bežecká plocha. Výkon-super Za mňa funkciu spľňa- na beh, rychlú chôdzu výborný.

Nemá pauzu, žiadna pamäť, s aplikáciou i-runnig+= absolutne nefugujú mapy.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i II

Montaz bez problemu, na vyber nekolik rezimu. Ruce je nutne stale drzet na cidlech tepu, pokud si setru pot, tep se ztrati a chvili trva, nez nacne aktualni hodnotu. Aplikace do telefonu/tabletu zcela nefunkcni. Po chvili provozu se zasekne, neodesila data na google fit. Pokud by fungovala, bylo by to skvely jezdit doma podle street view... Jinak rotoped tichy, bez problemu, urcite doporucuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.08.2018)

Snadna montaz Stabilni Tichy Pohodlne ovladani

Nedodelana mobilni aplikace - kdyby fungovala, uzasna myslenka


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Rozhodně nelituji, že jsem si službu montáže připlatil. Na domácí spotřebiče často přijede na montáž technik, který vidí daný spotřebič poprvé v životě a mnohdy ani neví, jak jej zprovoznit. U inSPORTline přijel zkušený technik se dvěma pomocníky, těžký stroj společně vynesli do patra a v krátkém čase složili. Ale nejvíc oceňuji, že mi podrobně vysvětlili základní pravidla pro používání a především údržbu stroje. Po pravdě kdybychom neměli vybraný konkrétní stroj, tak přístupem na prodejně v RP Štěrboholy by nás spíš odradil. V prodejnách konkurenčních firem se nám věnovali úplně na jiné úrovni. Přece jen jsou to stroje za desítky tisíc. Montážní technik ale reputaci inSPORTline úspěšně napravil.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.10.2019)

Odnos do patra Rychlá montáž Podrobné vysvětlení a předvedení funkcí stroje Profesionální přístup Úklid a odnos balicího materiálu


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Pás jsem sice objednal přes web,ale už dříve jsem ho vyzkoušel na prodejně(doporučuji všem).Poměr cena/výkon mne příjemně překvapil(navíc sleva při Black Friday ). V dobrém překvapila robustnost a stabilita pásu.Minimalistický design je velice líbivý. Dotykový displej je velice přehledný,pozorovací úhel při běhu v zadní části pásu by mohl být lepší.Velmi snadná montáž - jen pozor na váhu pásu. Videa při kterých běžíte krajinou jsou velmi pěkná,bohužel jedou v 5 minutových smyčkách a okoukají se. Celkově jsem velmi spokojený a mohu doporučit.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2018)

Pohodlná běžecká plocha Konektivita Robustnost Přehledný dotykový displej Snadná montáž Dostačující výkon motoru

Hrudní snímač tepu při posledním běhu nesnímal přesně Pomalejší náběh po zapnuti(Android) - cca 20-30 sec


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Tento běžící pás považuji za výborný. Pořídil jsem si jej na chalupu s tím, že si jej převezu do bytu a že na chalupu si postupně doplním další stroje (butterfly a veslařský trenažér). Nakonec si pořídím běžící pás 2x (na chalupu i do bytu).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.08.2019)

Nejraději mám chození venku, ale tento běžící pás baví, je super. Variabilita možností (různé režimy, sledování filmu apod.)


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET50i

Má paní ho dostala k 35 narozeninám a splnil svůj účel. Baví jí na něm cvičit - kila jdou velmi rychle dolů. Díky různým programům spálíte za 10 min více kalorií než např. při 30 min zátěži na jiný program. Manuál je celkem dobrý a postupně jedete programy až k vrcholovému sportovci. Za mě jeden z výroků, který za cenu okolo 15 tis dostanete masivní konstrukci, na 150 kg váhy a hlavně to není krátký krok, ale pořádně Vás protáhne. PS. V této cenové relaci a takový vzhled moc neseženete.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.09.2019)

dá se říci polo profi stroj dlouhý krok masivní konstrukce spousta programů ačkoliv v obchodě se psalo v popisu, že není součástí balení pás okolo hrudníku na měření TF já jej měl přiložen k tomu

koukal jsem na vše a jediné co bych vytkl je možná malá šíře produktu a při zátěži se kývá sice maličko ale ano čekal jsem display trochu jiný - dotykový, ale není to až tak špatné


Recenze Skládací rotoped inSPORTline inCondi UB20m

- zvolila jsem verzi rotopedu s využitím propojení s tabletem, zatím jsem neinstalovala, ale těším se na využití této možnosti "cestování" s mapami - jsem velmi spokojená s volbou tohoto rotopedu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.03.2016)

- výborný rotoped pro domácí cvičení - velmi tichý, pohodlný - snadná montáž, měla jsem jej složený za pár minut - lehká konstrukce

- žádná proti zatím neznám


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.10.2017)

Dobré běhátko, které splnilo moje představy. Nyní mohu trénovat za každého počasí, v jakoukoliv dobu. funguje i program irunning vypěstovala jsem si závislost :-)

zatím jsem na nic nepřišla


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Určitě doporučuji. Trochu bych vytkl informovanost. V přiloženém manuálu se píše, že je stroj připraven k prvnímu použití včetně namazání pásu, ale na prodejně nám paní tvrdila, že určitě ne a je potřeba aplikovat přiloženou lahvičku s olejem. Taky bych ocenil české menu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.09.2017)

Robustní konstrukce, odpružení tichý chod

nevhodné do malého pokoje


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běžecký pás je dostatečně velký a tichý pro použití abychom nikoho nerušili i u televize. Krom toho že se mi už dvakrát po 14-ti dnech začala ozývat nějaká guma. Poprvé po namazání přestala vrzat, doufám že to jednoho dne odstraním jinak bych se přikláněl k poměrně hlučnému stroji. Co mě dosti vadí je, že výrobce na svých stránkách uvádí, že je výrobcem a proto nechápu proč alespoň polepy typu VAROVÁNÍ nejsou v češtině. Jedná se o haléřovou položku. Stejně tak jako elektronická komunikace by také zkousla češtinu. Jinak je zatím vše po měsíci používání o.k.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2015)

Relativně tichý Komunikace s tabletem a iRunning+ Dostatečně velký Jednoduché ovládání

Nepřesný popis v návodu Komunikace v angličtině přestože je výrobce insportline CZ Polepy v angličtině


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Stroj je robustní tomu i odpovídá váha stroje jelikož jsme nechtěli nějaký levný stroj, který by nevydržel zátěž po pár použitích, ale na druhou stranu jsme nebyli ochotni vynaložit částku za stroj, který bude pro profi použití, takže jsme vybrali tento stroj a myslím, že je to dobrý kompromis a poměr cena/výkon je super. Jsme s manželkou oba moc spokojeni.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2016)

jednoduché ovládání, mám 110 kg a stroj vypadá že mu to vůbec nevadí, instalace také jednoduchá,

nevím o ničem


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Produkt bychom doporučili hlavně díky opravdu tichému chodu, takže v jedné místnosti mohou všichni sledovat televizi a jeden z nich šlapat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.09.2015)

-velmi tichý chod -jednoduchá obsluha

-nepřesné údaje v rychlosti, ale o to asi nejde, hlavní je šlapat


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velice kvalitní, velmi tichý stroj, který má velké možnosti nastavení cvičení (zátěže). Rozsáhlé hodnoty měření.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)

- velice tichý stroj - velké možnosti nastavení - robustní stroj - dle návodu, lze lehce složit - trochu zkoumání počítače - aplikace v češtině - trochu chaotické nastavování aplikace

- rozdílné hodnoty počtu otáček na počítači stroje a aplikaci - nespolupracuje s Garmin Connect, musím naměřené hodnoty přepisovat do Garmin Connect - pokud se nedržím oběma rukama madla, tak čidlo přestane počítat srdeční tep (např. při utírání potu)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Pás je určen nejen amatérským sportovcům, ale jistě i pokročilým. Provedení je velmi robusní, a to považuji za výhodu. Zjistil jsem, že díky možnosti připojení tabletu běh snadno ubíhá a jsem k němu více motivován. Nikdy jsem na pásu pravidelně neběhal, ale běh na tomto je velmi přirozený a svalstvo nebolí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2017)

Snadná obsluha Možnost propojení s tabletem Vestavěný ventilátor a reproduktory Tichý chod

Běžná velikost tabletu (9 - 10 palců) částečně zakrývá display přístroje, ale jen v místech, kde se nachází rekapitulace údajů.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

V manuálu píšou, že displej sám vypíná po 10 minutách, ale nevypíná. A nepřišli jsme zatím jak se stroj sklápí. Trochu nám to nebere hlava, když je pás připevněn páskem s vrutem k základně a přijde nám divné, že by se při každém zvednutí měl odšoubovávat. Všude je stroj vyfocen z pravé strany, ale pevné spojení se základnou je na levé straně. Co se týče aplikace irunning, tak funguje s tabletem Yoga 8. Stroj máme krátce, takže zatím žádná negativa jsme nenašli

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.07.2017)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Je absolutně tichý,můžu jezdit i ve večerních hodinách,aniž bych rušila sousedy.Má elektronické údaje ,takže vím jak jsem na tom.A kde mám slabiny. Určitě jsem si vybrala dobře.Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.10.2017)