Recenze

Souhrn recenzí produktu Trenažéry inCondi:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Pro člověka který rád jezdí na kole ale přes zimu to nedává - výborná alternativa.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.11.2015)

Velice tichý, mnoho možností zátěže, aplikace iConsole+ je super.

zobrazování tepové frekvence na počítači někdy dost zmatené, občasné skoky ze 100 na 130.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET600i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.03.2018)

Velmi odolný stroj Jednoduchost složení díky velmi přehlednému návodu Velmi tichý chod Super nastavení zátěžových programů Návod ke cvičení na webu

Cenově vysoko, ale při kvalitě provedení se není čemu divit


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkově velká spokojenost. Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2016)

Super. Jednoduché ovládání, tichý, s velkou běžeckou plochou-doporučuji.

K dopravě zdarma doporučuji u PPL dopravce připlatit za výnos do domu druhou osobou. (600,-Kč) Zabalený pás je nadrozměrný a těžký.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Pás je tichý, veliká výhoda je jeho displej s připojením přes wifi. Při běhaní si najdu na google serial na která pak koukám a rychleji mi to utíka. Není tedy potřeba mít stroj přímo před televizí. Mohl by ale být displej trochu zvednutý, při mé výšce 168cm musim při běhu trošku poodstoupit abych viděla čístý obraz. Ale tak vyšší člověk si může na držák dát svůj tablet a nastavit si sklon. Má rychlé připojení a nijak se nezasekává, obraz je kvalitní. Super vymoženost je skládání pásu, kdy ho zvednu nahoru jednou ruku a sklápění stačí kopnou do určeného místa a pás sjede pomalu sám. Jednoduchá montáž podle návodu. Vstup pro USB když si chcete natáhnout svoje filmy nebo hudbu, držák napití. No prostě parádní pás, který bych neměnila. Jen na ty váze by to chtělo zapracovat. Byla jsem ráda, že při doručení byl doma soused, který ho pomohl manželovi odnést.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.04.2019)

displej tichý chod USB vstup

váha, ale tak to je u všech pásu


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Obchod a produkt mohu s klidným svědomím doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2016)

Na první pohled velice líbivý produkt, elektronické ovládání zátěže na ovládacím panelu, nebo pomocí aplikace na mobilu či tabletu,12 pevných profilů pro zátěž + jeden program v manuálním režimu na prakticky neomezené nastavení profilu zátěže, vcelku i přijatelná cena, rychlé jednání obchodu+dodání......

Zatím jsem neobjevil zápory.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET60i

Celkově skvělý stroj,na kterém se skvěle cvičí a cena je přiměřená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2017)

Stroj velmi kvalitní,tichý chod,dobře se na něm sportuje.

Jelikož neumím anglicky,preferovala bych češtinu na displey.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET500i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.01.2019)

zatím super

I když trenažér má kolečka na přemístění, sama ho neuzvednu a nepřemístím. a nejsou tam ani žádné úchyty za které bych to zvedla. Z toho jsem velmi zklamaná. Jinak hodnotím výrobek kladně a jsem velmi spokojená.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i

Produkt jsem si vybral na zaklade vlastniho zjisteni a financnich moznosti. Chtel jsem nejaky rotoped do 10 000 a tento se jevil jako nejlepsi. Na domaci vyuziti urcite. Mam ho doma 10 dni a uz jsem s nim najezdil asi 100 km. Neni to moc, ale programy jsem zatim testoval. Tento model ma 7kg magneticke zatezove kolo a musim rict, ze pro me potreby redukci vahy je to dostacuji zatez. Myslim, ze je to dobry pomocnik pro procviceni a redukci vahy, da se pri tom sledovat bud pomoci pripojeneho tabletu cesta nekde venku a nebo jen tak koukat na TV ci pocitac. Automaticke razeni je super vlastnost, protoze nastavite zatizeni a cas a ono to samo podle casu pridava ci ubira. Prejizdeni do jineho mista je snadne, jelikoz ma na sobe kolecka, pomoci kterych prejede po celem byte bez problemu i pres koberce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.04.2017)

Tichy chod nosnost moznost pripojeni tabletu ci telefonu pro sledovani trasy ruznymi krajinami ci mesty hodne programum ktere se daji prizpusobit vlastnim potrebam


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

V manuálu píšou, že displej sám vypíná po 10 minutách, ale nevypíná. A nepřišli jsme zatím jak se stroj sklápí. Trochu nám to nebere hlava, když je pás připevněn páskem s vrutem k základně a přijde nám divné, že by se při každém zvednutí měl odšoubovávat. Všude je stroj vyfocen z pravé strany, ale pevné spojení se základnou je na levé straně. Co se týče aplikace irunning, tak funguje s tabletem Yoga 8. Stroj máme krátce, takže zatím žádná negativa jsme nenašli

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.07.2017)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

Kdo rád běhá a nechce nudné programy, tak v propjení s tabletem (Street View - Mapy Google) je fakt skvělé.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2015)

Jsem sním naprosto spokojená, propojení s tabletem funguje dobře, kdykoliv chci si seběhnu na Eiffelovu věž, atd :))) Foto z Eiffelovky mě fakt překvapil :) Můžu se proběhnou kdykolv kdekoliv chci :)

zatím nic...


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velice kvalitní, velmi tichý stroj, který má velké možnosti nastavení cvičení (zátěže). Rozsáhlé hodnoty měření.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)

- velice tichý stroj - velké možnosti nastavení - robustní stroj - dle návodu, lze lehce složit - trochu zkoumání počítače - aplikace v češtině - trochu chaotické nastavování aplikace

- rozdílné hodnoty počtu otáček na počítači stroje a aplikaci - nespolupracuje s Garmin Connect, musím naměřené hodnoty přepisovat do Garmin Connect - pokud se nedržím oběma rukama madla, tak čidlo přestane počítat srdeční tep (např. při utírání potu)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Určitě doporučuji. Trochu bych vytkl informovanost. V přiloženém manuálu se píše, že je stroj připraven k prvnímu použití včetně namazání pásu, ale na prodejně nám paní tvrdila, že určitě ne a je potřeba aplikovat přiloženou lahvičku s olejem. Taky bych ocenil české menu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.09.2017)

Robustní konstrukce, odpružení tichý chod

nevhodné do malého pokoje


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Není potřeba se rozepisovat , prostě výborná volba pro trénink celé rodiny. Je to zvláštní, ale oproti mechanickým strojům je jízda na tomto zábava.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2016)

- konstrukce - ovládání - hlučnost - funkce

musí se i na tomto přístroji šlapat :-))


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i II

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.05.2019)

už na první pohled velmi dobře zkonstruovaný rotoped nezabírá ani kousek místa zbytečně velmi snadno se dá přesunovat dle potřeby po pokoji pohodlný pro vyšší i menší postavu přes svou nízkou hmotnost velmi robustní a pevný jednoduché nastavování a ovládání displeje naprosto tichý chod


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB600i

Pro trénink a zlepšení / udržení kondice je to určitě užitečný výrobek. Softwarová nadstavba, na kterou jsem se velmi těšil, je pro mne ale velkým zklamáním a spíše působila dojmem dalšího "nenuceného" shromažďování osobních dat.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.02.2019)

Rotoped je vcelku stabilní, budí dojem "masivnosti". Při cvičení je tichý a doufám tedy, že se nějaké skřípání po čase neobjeví. Sestavení je určitě pro průměrně šikovného člověka snadné. Vlastní používání je jednoduché a ovládání přehledné. Široké sedlo je výhodou.

Instalace a používání software na tablet je problematická, objevují se čínské znaky, software si vynucuje registraci do služeb, o které nestojím. Nakonec jsem tím prošel, ale následně jsem vše raději odinstaloval a služby zrušil. Rozhodně to není tak, že by se dal zcela jednoduše propojit tablet s rotopedem a simulovat tak jízdu po VLASTNÍCH oblíbených trasách pomocí Google maps a Streetview.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Tento běžící pás považuji za výborný. Pořídil jsem si jej na chalupu s tím, že si jej převezu do bytu a že na chalupu si postupně doplním další stroje (butterfly a veslařský trenažér). Nakonec si pořídím běžící pás 2x (na chalupu i do bytu).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.08.2019)

Nejraději mám chození venku, ale tento běžící pás baví, je super. Variabilita možností (různé režimy, sledování filmu apod.)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Je absolutně tichý,můžu jezdit i ve večerních hodinách,aniž bych rušila sousedy.Má elektronické údaje ,takže vím jak jsem na tom.A kde mám slabiny. Určitě jsem si vybrala dobře.Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.10.2017)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i

Montaz bez problemu, na vyber nekolik rezimu. Ruce je nutne stale drzet na cidlech tepu, pokud si setru pot, tep se ztrati a chvili trva, nez nacne aktualni hodnotu. Aplikace do telefonu/tabletu zcela nefunkcni. Po chvili provozu se zasekne, neodesila data na google fit. Pokud by fungovala, bylo by to skvely jezdit doma podle street view... Jinak rotoped tichy, bez problemu, urcite doporucuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.08.2018)

Snadna montaz Stabilni Tichy Pohodlne ovladani

Nedodelana mobilni aplikace - kdyby fungovala, uzasna myslenka


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Jsem velmi spokojena pro kladné vlastnosti tohoto výrobku a určitě ho doporučím ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.01.2017)

Tichý, stabilní. Můžu ho používat i večer a nikoho nerušíme v paneláku. Stabilní, že stojí vždy na místě i při běhu. předchozí pás z jiného obchodu ujížděl po podlaze a musela jsem ho vždy narovnávat. Tento pás je super, tichý chod, stojí na místě, perfektně odpružený a jednoduché ovládání. Jsem s ním velmi spokojena.

Nic


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET500i

Jenom chci podotknout, že video trenér je pro ne sportovce, jako jsme my s manželkou, ve věku přes 50 let, dosti tvrdý. Začínat zahřívacím tréninkem a to hned 30 minutami, jak se uvádí ve videu, by byla naše smrt. Stačili mě 2 minuty tréninku bez zátěže a měl jsem dost. Škoda, že se nepamatuje s tréninkem také pro starší lidi. Chtěl bych vidět netrénovaného člověka, který by v 57 letech přišel k trenažeru a vydržel na něm šlapat 30 minut.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2016)

Jsme spokojeni.

Zatím nic.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běžecký pás je dostatečně velký a tichý pro použití abychom nikoho nerušili i u televize. Krom toho že se mi už dvakrát po 14-ti dnech začala ozývat nějaká guma. Poprvé po namazání přestala vrzat, doufám že to jednoho dne odstraním jinak bych se přikláněl k poměrně hlučnému stroji. Co mě dosti vadí je, že výrobce na svých stránkách uvádí, že je výrobcem a proto nechápu proč alespoň polepy typu VAROVÁNÍ nejsou v češtině. Jedná se o haléřovou položku. Stejně tak jako elektronická komunikace by také zkousla češtinu. Jinak je zatím vše po měsíci používání o.k.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2015)

Relativně tichý Komunikace s tabletem a iRunning+ Dostatečně velký Jednoduché ovládání

Nepřesný popis v návodu Komunikace v angličtině přestože je výrobce insportline CZ Polepy v angličtině


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i II

Montaz bez problemu, na vyber nekolik rezimu. Ruce je nutne stale drzet na cidlech tepu, pokud si setru pot, tep se ztrati a chvili trva, nez nacne aktualni hodnotu. Aplikace do telefonu/tabletu zcela nefunkcni. Po chvili provozu se zasekne, neodesila data na google fit. Pokud by fungovala, bylo by to skvely jezdit doma podle street view... Jinak rotoped tichy, bez problemu, urcite doporucuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.08.2018)

Snadna montaz Stabilni Tichy Pohodlne ovladani

Nedodelana mobilni aplikace - kdyby fungovala, uzasna myslenka


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Do malého bytu nevhodný, zabere hodně místa.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.09.2019)

Opravdu robustní bež. pás. Široká plocha na běh, chůzi, spoustu programů.

Musí se dobře promazat a srovnat běž. pás. Jinak při rychlejším běhu vrže.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Kúpila by som ho znova, pre mňa je ideálny, nepotrebujem nadupané funkcie, ale kvalitný bežecký pas- ODPORÚČAM.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.03.2018)

Tichý, dobre odpružený, veľká bežecká plocha. Výkon-super Za mňa funkciu spľňa- na beh, rychlú chôdzu výborný.

Nemá pauzu, žiadna pamäť, s aplikáciou i-runnig+= absolutne nefugujú mapy.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET600i

Jsme spokojeni a těšíme se, že nám trenažer bude dobře sloužit, jako ostatní výrobky od InSPORTline

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2015)

- pěkný vzhled - tichý chod - máme trenažer v provozu teprve dva dny, tak hodnotím zatím jen výše uvedené, ale nadšená je celá rodina

- zatím nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Pás je určen nejen amatérským sportovcům, ale jistě i pokročilým. Provedení je velmi robusní, a to považuji za výhodu. Zjistil jsem, že díky možnosti připojení tabletu běh snadno ubíhá a jsem k němu více motivován. Nikdy jsem na pásu pravidelně neběhal, ale běh na tomto je velmi přirozený a svalstvo nebolí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2017)

Snadná obsluha Možnost propojení s tabletem Vestavěný ventilátor a reproduktory Tichý chod

Běžná velikost tabletu (9 - 10 palců) částečně zakrývá display přístroje, ale jen v místech, kde se nachází rekapitulace údajů.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB30m II

Jsem moc spokojena ,vyhovuje my ovládání zátěže manuálně kolečkem,má opravdu tichý chod ideální do domácnosti ,líbý se my velice i dizainově,vyhovuje i mému 10letému sinovi,myle nás překvapil za mě lze jen doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.08.2018)


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET50i

V balení jsme měli zastaralý návod k použití, ale hned nám byl přes web dodán nový.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.03.2019)

Robustní konstrukce Velice tichý Držák na lahve Hrudní pás součástí balení

Nelze přednastavit uživatele, aby zůstali v paměti Aplikace inCondi je zastaralá a vývojáři se nestarají o aktualizaci Zastaralý manuál v balení


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T50i

Kvalitní a výborně odpružený běžecký pás. Má dostatečný počet předprogramovaných režimů tréninku pro začátečníky i pokročilé sportovce. Nevýhodou je absence funkce "Pauza" a okamžité vynulování displeje po ukončení běhu. Toto částečně napravilo spárování pásu s mobilem , kde se v aplikaci zaznamenávali veškeré data z běhu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.06.2018)

kvalitní a výborně odpružený běžecký pás.

mírně nekvalitní plasty. Musel jsem je vypodložit gumovými pásky