Recenze

Souhrn recenzí produktu Trenažéry inCondi:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Je absolutně tichý,můžu jezdit i ve večerních hodinách,aniž bych rušila sousedy.Má elektronické údaje ,takže vím jak jsem na tom.A kde mám slabiny. Určitě jsem si vybrala dobře.Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.10.2017)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i

Montaz bez problemu, na vyber nekolik rezimu. Ruce je nutne stale drzet na cidlech tepu, pokud si setru pot, tep se ztrati a chvili trva, nez nacne aktualni hodnotu. Aplikace do telefonu/tabletu zcela nefunkcni. Po chvili provozu se zasekne, neodesila data na google fit. Pokud by fungovala, bylo by to skvely jezdit doma podle street view... Jinak rotoped tichy, bez problemu, urcite doporucuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.08.2018)

Snadna montaz Stabilni Tichy Pohodlne ovladani

Nedodelana mobilni aplikace - kdyby fungovala, uzasna myslenka


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i II

Montaz bez problemu, na vyber nekolik rezimu. Ruce je nutne stale drzet na cidlech tepu, pokud si setru pot, tep se ztrati a chvili trva, nez nacne aktualni hodnotu. Aplikace do telefonu/tabletu zcela nefunkcni. Po chvili provozu se zasekne, neodesila data na google fit. Pokud by fungovala, bylo by to skvely jezdit doma podle street view... Jinak rotoped tichy, bez problemu, urcite doporucuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.08.2018)

Snadna montaz Stabilni Tichy Pohodlne ovladani

Nedodelana mobilni aplikace - kdyby fungovala, uzasna myslenka


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Pás je určen nejen amatérským sportovcům, ale jistě i pokročilým. Provedení je velmi robusní, a to považuji za výhodu. Zjistil jsem, že díky možnosti připojení tabletu běh snadno ubíhá a jsem k němu více motivován. Nikdy jsem na pásu pravidelně neběhal, ale běh na tomto je velmi přirozený a svalstvo nebolí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2017)

Snadná obsluha Možnost propojení s tabletem Vestavěný ventilátor a reproduktory Tichý chod

Běžná velikost tabletu (9 - 10 palců) částečně zakrývá display přístroje, ale jen v místech, kde se nachází rekapitulace údajů.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB30m

Rotoped zatím používám krátce, splnil očekávání. Vybírala jsem zejména podle rozměrů, aby nezabíral moc místa. 24 hodin po objednání jsem jej už vyzkoušela. Montáž trvala chvilku, provedla jsm ji sama, přiložený návod byl srozumitelný. Propojení s aplikací FIT HI WAY přes bluetooth funguje bez problémů.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.01.2018)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB30m

Výborná věc, když chce člověk něco udělat pro své tělo. Přes zimu mohu jezdit na kole doma, v létě potom venku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.10.2016)

ani v zimě nemusím chodit do mrazu, abych měla pohyb

možná tím zlenivím


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Možnost využití pauzy. S výrobkem jsem až na jednu maličkost nadmíru spokojen a to anglické menu. Nejsme v Anglii,ale v Čechách!. Pás je robustní tím pádem je hodně těžký.Ve dvouch jsme měli co dělat,aby jsme ho vytáhli do patra. Pás neni hlučný.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.11.2018)


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET30m II

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.04.2020)

cena kvalitní a funkční provedení celkem tichý propojitelný s tabletem

Aplikace na mobil nejde najít v obchod play, musí se stáhnout zvlášť a nainstalovat Aktivace aplikace pro rozšíření nejde


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Jednoduché ovládání, parádní inCondi technologie propojení s tabletem a publikování výsledků na fb,pohodlné sedadlo, plynulá zátěž .. je prostě parádní! Jsem nadšená!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2016)

Jednoduché ovládání, parádní inCondi technologie propojení s tabletem a publikování výsledků na fb,pohodlné sedadlo, plynulá zátěž .. je prostě parádní! Jsem nadšená!

Na nic jsem zatím nepřišla, snad jen to, že musím šlapat opravdu já :-)


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET30m

Po měsíci používání spokojenost. Není vhodný pro větší osoby. Mně - 160cm/60kg - menší rozměry vyhovují. Možnost připojení tabletu a tréninkové programy nepoužívám, nemohu tedy posoudit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.03.2018)

malý, vhodný do malého bytu příjemná cena

sem tam si vrzne - spíše krycí plasty


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.10.2017)

Dobré běhátko, které splnilo moje představy. Nyní mohu trénovat za každého počasí, v jakoukoliv dobu. funguje i program irunning vypěstovala jsem si závislost :-)

zatím jsem na nic nepřišla


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET500i

Jenom chci podotknout, že video trenér je pro ne sportovce, jako jsme my s manželkou, ve věku přes 50 let, dosti tvrdý. Začínat zahřívacím tréninkem a to hned 30 minutami, jak se uvádí ve videu, by byla naše smrt. Stačili mě 2 minuty tréninku bez zátěže a měl jsem dost. Škoda, že se nepamatuje s tréninkem také pro starší lidi. Chtěl bych vidět netrénovaného člověka, který by v 57 letech přišel k trenažeru a vydržel na něm šlapat 30 minut.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2016)

Jsme spokojeni.

Zatím nic.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Produkt bychom doporučili hlavně díky opravdu tichému chodu, takže v jedné místnosti mohou všichni sledovat televizi a jeden z nich šlapat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.09.2015)

-velmi tichý chod -jednoduchá obsluha

-nepřesné údaje v rychlosti, ale o to asi nejde, hlavní je šlapat


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Do malého bytu nevhodný, zabere hodně místa.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.09.2019)

Opravdu robustní bež. pás. Široká plocha na běh, chůzi, spoustu programů.

Musí se dobře promazat a srovnat běž. pás. Jinak při rychlejším běhu vrže.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T50i

zatim jsem nic nenasla, vybirala jsem ho cca 3/4 roku a mam pocit, ze se vyplatilo pockat a vse s rozumem porovnat

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.06.2019)

tichy chod, silent bloky, robustni, prijemne ovladani, bezpecnostni pojistka cena/vykon = super


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB600i

Pro trénink a zlepšení / udržení kondice je to určitě užitečný výrobek. Softwarová nadstavba, na kterou jsem se velmi těšil, je pro mne ale velkým zklamáním a spíše působila dojmem dalšího "nenuceného" shromažďování osobních dat.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.02.2019)

Rotoped je vcelku stabilní, budí dojem "masivnosti". Při cvičení je tichý a doufám tedy, že se nějaké skřípání po čase neobjeví. Sestavení je určitě pro průměrně šikovného člověka snadné. Vlastní používání je jednoduché a ovládání přehledné. Široké sedlo je výhodou.

Instalace a používání software na tablet je problematická, objevují se čínské znaky, software si vynucuje registraci do služeb, o které nestojím. Nakonec jsem tím prošel, ale následně jsem vše raději odinstaloval a služby zrušil. Rozhodně to není tak, že by se dal zcela jednoduše propojit tablet s rotopedem a simulovat tak jízdu po VLASTNÍCH oblíbených trasách pomocí Google maps a Streetview.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET600i

Jsme spokojeni a těšíme se, že nám trenažer bude dobře sloužit, jako ostatní výrobky od InSPORTline

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2015)

- pěkný vzhled - tichý chod - máme trenažer v provozu teprve dva dny, tak hodnotím zatím jen výše uvedené, ale nadšená je celá rodina

- zatím nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Stroj je robustní tomu i odpovídá váha stroje jelikož jsme nechtěli nějaký levný stroj, který by nevydržel zátěž po pár použitích, ale na druhou stranu jsme nebyli ochotni vynaložit částku za stroj, který bude pro profi použití, takže jsme vybrali tento stroj a myslím, že je to dobrý kompromis a poměr cena/výkon je super. Jsme s manželkou oba moc spokojeni.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2016)

jednoduché ovládání, mám 110 kg a stroj vypadá že mu to vůbec nevadí, instalace také jednoduchá,

nevím o ničem


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Jsme s ním hodně spokojení vyhovuje po všech stránkách doporučila bych ho všem :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.02.2015)

tichý dobře odpružený dostatečně široký dobře se ovládá cena perfektní vzhledově moc pěkný

potřebuje dostatek místa je hodně veliký a těžký, i když má kolečka špatně se s ním manipuluje nedoporučuji do malých bytů


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i

Produkt jsem si vybral na zaklade vlastniho zjisteni a financnich moznosti. Chtel jsem nejaky rotoped do 10 000 a tento se jevil jako nejlepsi. Na domaci vyuziti urcite. Mam ho doma 10 dni a uz jsem s nim najezdil asi 100 km. Neni to moc, ale programy jsem zatim testoval. Tento model ma 7kg magneticke zatezove kolo a musim rict, ze pro me potreby redukci vahy je to dostacuji zatez. Myslim, ze je to dobry pomocnik pro procviceni a redukci vahy, da se pri tom sledovat bud pomoci pripojeneho tabletu cesta nekde venku a nebo jen tak koukat na TV ci pocitac. Automaticke razeni je super vlastnost, protoze nastavite zatizeni a cas a ono to samo podle casu pridava ci ubira. Prejizdeni do jineho mista je snadne, jelikoz ma na sobe kolecka, pomoci kterych prejede po celem byte bez problemu i pres koberce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.04.2017)

Tichy chod nosnost moznost pripojeni tabletu ci telefonu pro sledovani trasy ruznymi krajinami ci mesty hodne programum ktere se daji prizpusobit vlastnim potrebam


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET600i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.03.2018)

Velmi odolný stroj Jednoduchost složení díky velmi přehlednému návodu Velmi tichý chod Super nastavení zátěžových programů Návod ke cvičení na webu

Cenově vysoko, ale při kvalitě provedení se není čemu divit


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Tento běžící pás považuji za výborný. Pořídil jsem si jej na chalupu s tím, že si jej převezu do bytu a že na chalupu si postupně doplním další stroje (butterfly a veslařský trenažér). Nakonec si pořídím běžící pás 2x (na chalupu i do bytu).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.08.2019)

Nejraději mám chození venku, ale tento běžící pás baví, je super. Variabilita možností (různé režimy, sledování filmu apod.)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běžecký pás je dostatečně velký a tichý pro použití abychom nikoho nerušili i u televize. Krom toho že se mi už dvakrát po 14-ti dnech začala ozývat nějaká guma. Poprvé po namazání přestala vrzat, doufám že to jednoho dne odstraním jinak bych se přikláněl k poměrně hlučnému stroji. Co mě dosti vadí je, že výrobce na svých stránkách uvádí, že je výrobcem a proto nechápu proč alespoň polepy typu VAROVÁNÍ nejsou v češtině. Jedná se o haléřovou položku. Stejně tak jako elektronická komunikace by také zkousla češtinu. Jinak je zatím vše po měsíci používání o.k.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2015)

Relativně tichý Komunikace s tabletem a iRunning+ Dostatečně velký Jednoduché ovládání

Nepřesný popis v návodu Komunikace v angličtině přestože je výrobce insportline CZ Polepy v angličtině


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běhám na něm týden a spokojenost. S mou váhou cca 105 kg a výškou 195 běžecká plocha plně dostačuje. Jen jsem musel přitáhnout pás, trochu prokluzoval. Ovšem dle dodaného manuálu triviální záležitost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2017)

Robustní a tichý

Není na stěhování do patra...je fakt těžký :-D


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.11.2018)

tichý chod snadné složení výrobku přehledný český návod velký výběr z přednastavených programů možnost připojení telefonu pro poslouchání hudby robustní konstrukce

hlasitá zvuková signalizace při stisku tlačítek


Recenze Skládací rotoped inSPORTline inCondi UB20m

- zvolila jsem verzi rotopedu s využitím propojení s tabletem, zatím jsem neinstalovala, ale těším se na využití této možnosti "cestování" s mapami - jsem velmi spokojená s volbou tohoto rotopedu

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.03.2016)

- výborný rotoped pro domácí cvičení - velmi tichý, pohodlný - snadná montáž, měla jsem jej složený za pár minut - lehká konstrukce

- žádná proti zatím neznám


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Prostorný pás se slušnou výbavou, display dobře čitelný, pauza (což je důležitá věc, když člověk běhá doma a přijede mu např. PPL :o) nebo pokud jsou přítomny osoby, které potřebují naši péči), možnost propojení s fitshow je super (vlastně si v dnešní době, kdy se po úrazu kolene snažím dostat zpět do formy, nedokážu ani představit, že bych si pořídil stroj bez této motivační funkce. Sledovat, porovnávat a archivovat vlastní výkony je pro mě momentálně důležitý), docela tichý chod, na sestavení nenáročný (avšak odbornou montáž bych si teď připlatil). Pouze odezva počítače (příp. displaye) tohoto stroje je poněkud archaická. Přeci jen jsme už zvyklí z mobilních telefonů, tabletů a různých jiných "udělátek" na daleko svižnější zacházení. Umístění držáku na láhve je nepraktické (vyřešeno zavěšením držáku láhve z kola na čelní madlo). Doporučuji investovat do gumové podložky. Tu si ovšem pořiďte z pořádného materiálu. Ta co mi byla nabízena prodejcem pásu měla třetinovou tloušťku + o 40% vyšší cenu než ta zakoupená u dodavatelů gumových výrobků (dielektrické koberce atd.).

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.12.2019)

Velká běžecká plocha Výbava Fitshow Tichý chod Servis u zákazníka Pauza Hrudní pás

Dlouhá odezva systému Umístění držáku na láhve


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Jsem velmi spokojena pro kladné vlastnosti tohoto výrobku a určitě ho doporučím ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.01.2017)

Tichý, stabilní. Můžu ho používat i večer a nikoho nerušíme v paneláku. Stabilní, že stojí vždy na místě i při běhu. předchozí pás z jiného obchodu ujížděl po podlaze a musela jsem ho vždy narovnávat. Tento pás je super, tichý chod, stojí na místě, perfektně odpružený a jednoduché ovládání. Jsem s ním velmi spokojena.

Nic